De Grote #FU2020Quiz | Oudejaarsavond 2020

De Grote #FU2020 Quiz | Oudejaarsavond 2020

Op Oudejaarsavond gaan we in quizvorm afscheid nemen van het verschrikkelijke 2020! Een figuurlijke middelvinger richting het afgelopen jaar waarin we massaal werden gedwongen thuis te blijven vanwege dat verschrikkelijke virus en de maatregelen die getroffen werden. 

 

Maar we richten ons tijdens deze quiz niet op alles wat we de 12 voorgaande maanden vervelend vonden, maar gaan juist zorgen voor een super gezellige en vrolijke quiz. Terwijl jullie volop strijden voor geweldige prijzen zoals mini-breaks, vakanties en een keur aan bordspellen en toffe thuisactiviteiten, zorgen wij voor een vrolijke noot om het jaar mee af te sluiten. Om middernacht heffen we het glas op 2021, een jaar dat we met frisse moed tegemoet zullen gaan, overtuigd van het feit dat het alleen maar beter kan worden. 

 

Kosten Deelname: €25 per team

AANMELDEN

Meld je alvast aan voor het evenement  op Facebook via deze LINK

 

Óf

 

Bestel hier je tickets: 

 

Deelname #FU2020 Quiz per team

Dit ticket geeft jou en je teamgenoten toegang tot de #FU2020Quiz die op 31.12.2020 gespeeld zal worden. Wanneer je een ticket hebt gekocht, ontvang je t.z.t. via e-mail en WhatsApp de link naar de livestream die enkel via deze link toegankelijk zal zijn.

 

Tijdens de #FU2020Quiz spelen we voor enorm gave prijzen. Alle deelnemende teams maken automatisch kans op deze prijzen. 

 

Het winnende team wordt beloond met een verblijf voor max. 10 personen verdeeld over twee ultra-nieuwe en luxe chalets op Parc La Clusure. Verder zullen we veel teams belonen met overheerlijke traktaties, zijn er volop grote bordspellen en gave thuisactiviteiten te winnen en zullen ook een aantal mini-breaks naar binnen- en buitenland te verdienen zijn. Ons totale prijzenoverzicht komt binnenkort op deze site staan.

 

Vermeld bij de aankoop je teamnaam!

€ 25,00

Wat valt er te winnen?

Een hoop! Op deze pagina zullen we totdat de quiz plaatsvindt, op 31.12.2020, regelmatig updates plaatsen van prijzen die zijn toegevoegd aan 'de pot'. Alle deelnemende teams maken automatisch kans op prijzen, je hoeft zeker niet als winnaar te eindigen om kans te maken. 

Verblijf voor max. 10 personen op Parc La Clusure

In de prachtige Belgische Ardennen mogen jij en maximaal 9 vrienden of familieleden verblijven in twee aangrenzende, ultramoderne en enorm luxe 'cottages'.

 

Ontdek de Ardennen te voet tijdens een prachtige maar af en toe pittige wandeling. Of huur mountainbikes en ga lekker raggen in het glooiende landschap. Bij terugkomst kun je toch uitgebreid relaxen in de heerlijke badkamer in je verblijf, om naderhand met zijn allen aan te schuiven in het restaurant 'Le Val Jolie'. Wat je 'goesting' ook is, op de kaart van dit sfeervolle restaurant vind je altijd iets van je gading.

 

https://www.sandaya.nl/onze-campings/parc-la-clusure

 

Het verblijf vindt uiteraard plaats in overleg, maar in ieder geval buiten de maanden juli en augustus.

Weekend Het Pakhuis Harlingen (4 personen)

Voor wie het niet kent, Harlingen is een ware parel in het noorden van ons land. Eerdere winnaars van deze prijs zullen dit zeker beamen! Maar wat jij op hen voor zal hebben, is dat jij en drie vrienden of familieleden een héél weekend mogen doorbrengen in 'Harns', zoals de Friezen zeggen. Gastvrouw Tamara zal er alles aan doen om jullie verblijf memorabel te maken. Daar zal ze niet eens zoveel moeite voor hoeven doen, want Harlingen zal binnen no-time je hart veroveren!

 

Het verblijf vindt uiteraard plaats in overleg.

 

https://www.tpakhuisje.com/

Crimibox Dossier As (4x)

Afgelopen voorjaar hebben we al een aantal keer een Crimibox mogen weggeven aan een paar zéér enthousiaste teams. De feedback was werkelijk laaiend en dus mogen ze ook tijdens de #FU2020Quiz niet ontbreken in ons prijzenscala! Maar liefst vier teams zullen de avond afsluiten in de wetenschap dat ze weldra een Crimibox zullen ontvangen. Dat is een garantie voor uren puzzelplezier met je vrienden, terwijl je een ingewikkeld dossier tot een goed einde probeert te brengen.

 

Zolang jullie dat maar niet op vrijdagavonden doen. Dan is het tijd voor de Live! Online Quiz ;)

 

https://shop.crimibox.com/

Marbon Chocolade Verwennerij

Het eten van Marbon Chocolade is niet helemaal zonder gevaar. Net als onze Live! Online Quiz smaakt het al gauw naar meer. Maar in tegenstelling tot de quiz, loop je bij Marbon Chocolade wél het risico dat je je vingers erbij opeet, zó lekker!

 

We zullen een aantal deelnemende teams verwennen met overheerlijke chocolade van Marbon! 

 

https://www.marbon.nl/