De Grote #FU2021Quiz | Oudejaarsavond 2021

Na het enorme en bijna overweldigende succes van de 2020 editie van onze speciale Oudejaarsavond Quiz, moést er natuurlijk wel een vervolg komen. Ook 2021 kun je weer afsluiten met een heerlijke online quiz. Maar in tegenstelling tot afgelopen jaar, kun je nu wel vrienden en familie uitnodigen om naast je plaats te nemen en het gezamenlijk opnemen tegen enkele van de sterkste quizteams van ons land!

 

Stel je team samen en bereid je alvast mentaal voor op een uitdagende, maar ontzettend gezellige quizavond, live te volgen via YouTube.com

 

Tickets zullen binnenkort beschikbaar zijn in onze webshop. Volg ons alvast op social media om op de hoogte te blijven! 

Terugblik #FU2020QUIZ

De Grote #FU2020 Quiz | Oudejaarsavond 2020

 

Het was een groot succes, de #FU2020 Quiz op Oudejaarsavond 2020! Een kleine 150 teams schoven digitaal aan om samen met WIZZIQ de laatste avond van het jaar door te brengen. En dat maakt ons ontzettend trots.

 

Blijdschap wordt zeker ook door ons ervaren, maar in die emotie staan we vast niet alleen. Een flink deel van de deelnemende teams is namelijk beloond met uiteenlopende prijzen. Onder aan deze pagina vind je nogmaals een overzicht van de beschikbaar gestelde prijzen, aangevuld met informatie over de bedrijven die deze prijzen ter beschikking hebben gesteld. 

Wat viel er te winnen tijdens de #FU2020 Quiz?

Een hoop! Alle deelnemende teams maakten automatisch kans op prijzen, men hoefde zeker niet als winnaar te eindigen om kans te maken. 

Verblijf voor max. 10 personen op Parc La Clusure

In de prachtige Belgische Ardennen mogen jij en maximaal 9 vrienden of familieleden verblijven in twee aangrenzende, ultramoderne en enorm luxe 'cottages'.

 

Ontdek de Ardennen te voet tijdens een prachtige maar af en toe pittige wandeling. Of huur mountainbikes en ga lekker raggen in het glooiende landschap. Bij terugkomst kun je toch uitgebreid relaxen in de heerlijke badkamer in je verblijf, om naderhand met zijn allen aan te schuiven in het restaurant 'Le Val Jolie'. Wat je 'goesting' ook is, op de kaart van dit sfeervolle restaurant vind je altijd iets van je gading.

 

https://www.sandaya.nl/onze-campings/parc-la-clusure

 

Het verblijf vindt uiteraard plaats in overleg, maar in ieder geval buiten de maanden juli en augustus.

Verblijf op La Chouette (Zuid-Frankrijk)

Een heerlijk verblijf is een zekerheidje op het prachtige kleinschalige La Chouette!Alle faciliteiten op dit park in de Gers, zijn volledig ingericht zonder ooit afbreuk te doen aan het typische Franse karakter. Maar het zijn de eigenaren, Hans en Suzanne, die de kers op de spreekwoordelijke taart zullen zijn. Gastheerschap stroomt bij hen door de aderen en dat zul je merken ook! 

 

Speel mee met de #FU2020Quiz en win een heerlijk verblijf op dit magische park. 

 

Verblijf in overleg en o.b.v. beschikbaarheid, maar altijd buiten het hoogseizoen.

2 Weekendtickets WiSH Outdoor 2021

Onze vrienden van One Of The Gus en Event Warehouse stellen voor deze heerlijke quiz maar 2 kaarten beschikbaar voor het hele weekend tijdens het WiSH Outdoor Festival. Die wil je écht winnen wanneer je liefhebber bent van dancefestivals, want dit is echt een van de tofste 'out there'!

4 Tickets Paperclip Festival 2021

You Never Dance Alone @ Paperclip!

 

Een te gek festival met een ontzettend relaxte vibe! En naar dit te gekke festival kun jij samen met drie vrienden naartoe gaan, terwijl je zo naar binnen loopt met je tijdens de #FU2020Quiz gewonnen kaarten. Say What?!

 

Yeah, that's right! We geven tijdens onze quiz op Oudejaarsavond, vol met legaal digitaal vuurwerk, gewoon 4 kaarten weg!

4 Tickets Elsom Open Air

Hou op met me hoor.. Ook nog 4 kaarten voor Elsom Open Air?! Yup, that's how we roll!

 

In mei 2021 staat Elsom Open Air gepland en jij kunt er naartoe! En ook nu weer met gratis kaarten, bevestigd aan een dikke keycord om je nek, zodat je zo door kunt lopen bij de ingang. 

 

Een vete line-up wordt ook dit jaar weer verwacht tijdens dit festival, één van de eerste van het lange seizoen waar zovelen naar hunkeren. 

4 Tickets Stadsoase De Zomertuin inclusief diner

Stadsoase De Zomertuin was misschien wel dé hotspot van Eindhoven en omstreken deze zomer en een plek waar je nog het dichtst in de buurt kwam van een klassieke festival vibe. Een zomerlang stonden avond aan avond de leukste en beste artiesten op de bühne om acte de présence te geven, inclusief yours truly tijdens 2 enorm druk bezochte quizzen. Een succesformule dus die komende zomer zeker weer op de programmering zal staan. Jullie ogen met z'n vieren komen genieten van een heerlijk diner en natuurlijk blijven hangen voor het entertainment.  Zelf zou ik gaan op de avond dat de quiz er is. Maar dat gaat niet. Dan moeten we namelijk presenteren, dus ik heb geen tijd. Maar jij wel!

Weekend Het Pakhuis Harlingen (4 personen)

Voor wie het niet kent, Harlingen is een ware parel in het noorden van ons land. Eerdere winnaars van deze prijs zullen dit zeker beamen! Maar wat jij op hen voor zal hebben, is dat jij en drie vrienden of familieleden een héél weekend mogen doorbrengen in 'Harns', zoals de Friezen zeggen. Gastvrouw Tamara zal er alles aan doen om jullie verblijf memorabel te maken. Daar zal ze niet eens zoveel moeite voor hoeven doen, want Harlingen zal binnen no-time je hart veroveren!

 

Het verblijf vindt uiteraard plaats in overleg.

 

https://www.tpakhuisje.com/

Crimibox Dossier As (4x)

Afgelopen voorjaar hebben we al een aantal keer een Crimibox mogen weggeven aan een paar zéér enthousiaste teams. De feedback was werkelijk laaiend en dus mogen ze ook tijdens de #FU2020Quiz niet ontbreken in ons prijzenscala! Maar liefst vier teams zullen de avond afsluiten in de wetenschap dat ze weldra een Crimibox zullen ontvangen. Dat is een garantie voor uren puzzelplezier met je vrienden, terwijl je een ingewikkeld dossier tot een goed einde probeert te brengen.

 

Zolang jullie dat maar niet op vrijdagavonden doen. Dan is het tijd voor de Live! Online Quiz ;)

 

https://shop.crimibox.com/

Marbon Chocolade Verwennerij

Het eten van Marbon Chocolade is niet helemaal zonder gevaar. Net als onze Live! Online Quiz smaakt het al gauw naar meer. Maar in tegenstelling tot de quiz, loop je bij Marbon Chocolade wél het risico dat je je vingers erbij opeet, zó lekker!

 

We zullen een aantal deelnemende teams verwennen met overheerlijke chocolade van Marbon! 

 

https://www.marbon.nl/