We zijn er weer!  Terug op ons eigen YouTube kanaal!

LIVE! ONLINE QUIZ: regelmatig op vrijdagavond!

Regelmatig zijn we op vrijdagavond met onze populaire Live! Online Quiz te vinden op ons eigen YouTube kanaal, waar we een enorm gezellige, laagdrempelige en tóch lichtelijk uitdagende pub quiz de digitale ether in slingeren. En het zou te gek zijn als jij met je team meedoet!

 

De quiz blinkt uit in het gebruik van creatieve, zelfgemaakte vragen en is zeer geschikt voor zij die beschikken over uitgebreide kennis, maar zeker ook voor zij die graag 'outside of the box' denken of graag puzzelen! Scroll naar beneden voor onze agenda om te zien wanneer de volgende quiz gepland staat!

 

Hieronder enkele zaken waar je rekening mee kunt houden wanneer je mee gaat spelen:

 

  • De quiz is op vrijdagavond vanaf 20:30 live te spelen via www.youtube.com/wizziqnl
  • Vooraf aanmelden is niet nodig, al is het wel fijn als je in het evenement op Facebook, dat voor iedere quiz wordt aangemaakt, aangeeft dat je 'Gaat' of 'Geïnteresseerd' bent.
  • De quiz bestaat uit 7 rondes van 10 vragen. Na iedere ronde kun je je antwoorden opsturen via WhatsApp. Dit mag je doen op: 06-15830437
  • Maak na iedere ronde een foto van je antwoorden en stuur deze door via WhatsApp. Antwoordkaarten kun je via onderstaande link downloaden, je kunt er ook voor kiezen je antwoorden op een blocnote te noteren en deze via een foto door te sturen.
  • De livestream zal op YouTube te vinden zijn onder het account WIZZIQNL, je kunt altijd kort voor livegang een link vinden op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/WIZZIQNL

 

Hieronder vind je een link naar onze antwoordkaarten. Per quiz heb je er 7 nodig.

 

Antwoordkaarten WIZZIQ PDF

 

Tickets voor de Live! Online Quiz by WIZZIQ

De Live! Online Quiz is (bijna) iedere vrijdagavond te spelen via YouTube. Avondvullend vermaak voor slechts € 3,50 de neus. En dus:

 

 

 

 

 

 

LINK HIERONDER: 

 

Get 'em while they're hot! Koop je ticket(s) voor de quiz HIER.

Agenda

De eerstvolgende Live! Online Quizzen staan gepland op:

  • Vrijdag 26.101.2021 20:30-23:00       Live! Online Editie 54
  • Vrijdag 03.12.2021 20:30-23:00         Live! Online Editie 55
  • Vrijdag 10.12.2021 20:30-23:00         Live! Online Editie 56