Na het enorme en bijna overweldigende succes van de 2020 & 2021 edities van onze speciale Oudejaarsavond Quiz, moést er natuurlijk wel een vervolg komen. Ook 2022 kun je weer afsluiten met een enorm leuke online algemene kennis quiz. En net als afgelopen jaar, mag je 'gewoon'  vrienden en familie uitnodigen om naast je plaats te nemen en het gezamenlijk opnemen tegen enkele van de sterkste quizteams van ons land!

 

Stel je team samen en bereid je alvast mentaal voor op een uitdagende, maar ontzettend gezellige quizavond, live te volgen via ons YouTube kanaal. Anders dan de reguliere Live! Online Quiz, betreft het hier een besloten stream en dus zal je na aanschaf van je ticket een link naar de stream ontvangen. Deze link wordt op zijn vroegst in de middag op 31 december verstuurd.

 

De #FU2022Quiz zal gespeeld worden tussen 20:30 en 23:30 op Oudejaarsavond en bestaan uit 7 rondes. Het betreft een Algemene Kennisquiz, dus verwacht vragen over muziek, film, sport, wetenschap, actualiteiten, gaming, mode, rekenen en taal en nog veel meer.

 

 

 

Teamtickets zijn vanaf nu beschikbaar. Klik op de ticketlink hieronder! Scroll naar beneden om een overzicht te zien van prijzen die tijdens de vorige editie werden uitgereikt. In de komende maanden zullen de te winnen prijzen voor de editie van dit jaar kenbaar worden gemaakt.

#FU2022Quiz Teamticket

Dit teamticket is het entreebewijs voor jou en je teamgenoten om mee te spelen tijdens de #FU2022Quiz op Oudjaarsavond 2022. Een link naar de besloten stream ontvang je op zijn vroegst aan het eind van de middag op 31 december.

€ 30,00

Overzicht van prijzen #FU2021Quiz

2 Tickets F1 GP van BELGIË |  Zondag 28 augustus 2022

 

Waaaat?! Jazeker! We hebben weten te regelen dat 2 personen op zondag 28 augustus af mogen reizen naar het circuit van Spa - Francorchamps om daar op de dag van de race te genieten van het beste dat de  autosport te bieden heeft! Gaat 'onze' Max deze keer de race winnen door 'm volledig uit te rijden? Geen idee, maar jij bent erbij om het mee te maken! Misschien moeten we de quiz maar omdopen tot 'De Grote F1-2022Quiz' ..

 

Weekend Verblijf + Diner Sandaya Camping Parc La Clusure

 

Natuurlijk zijn onze 'long-time friends' van parc La Clusure in de Belgische Ardennen ook weer van de partij als het gaat om het beschikbaar stellen van een prijs. En wat voor prijs. Je hele quizteam mag een weekend verblijven op het park, waarbij een heerlijk diner in restaurant 'Le Val Jolie' inbegrepen is. Je valt met deze prijs sowieso met je neus in de spreekwoordelijke boter, maar nu nog meer dan voorheen, aangezien ze momenteel druk bezig zijn met het bouwen van het gaafste zwembad in Wallonië! Ook nu hoef je enkel mee te spelen met de quiz om kans te maken op deze super toffe prijs!

2 Tickets WiSH Outdoor 2022

 

A WEEKEND ADVENTURE AWAITS... <3

Na onze exclusieve, uitverkochte oktober-editie is het tijd voor een weekendavontuur in juli! Op een volledig nieuw ontworpen festivalterrein, met een geüpgradede camping en de grootste line-up ooit mag jij met je quizmaat heerlijk uit je dak gaan!

 

4 Tickets Spoorpark Live 2022

 

In hartje Tilburg wordt in juni 2022 een te gek tweedaags festival georganiseerd en door mee te doen aan #FU2021Quiz kun jij 4 tickets winnen om erbij te zijn. De line-up is nog niet bekend, maar voor de 2021 editie stonden nationale en internationale topartiesten gepland. Dat zal in 2022 niet anders zijn!

4 Tickets Paperclip Festival 2022

 

Het meest energieke feestje van 2022 is het Paperclip festival dat gepland staat op 27 augustus van het nieuwe jaar. Ga een dag lang uit je dansplaat op Landgoed Duynenwater in het Brabantse Eersel. Festivaller dan dit wordt het niet. Zonder twijfel één van de te gekste prijzen die te winnen zijn tijdens de #FU2021QUIZ!

4 Tickets SMERRIG Zomerweekender

 

Net als de #FU2021QUIZ zoekt dit uitbundige festival de randjes op. Af en toe rauw, maar altijd fijn! Win je deze kaarten, mag je in juli 2022 met drie vrienden of vriendinnen lekker buiten de muzikale lijntjes kleuren en vooral heel veel cultuur snuiven. SMERRIG staat bekend om zijn eclectische mix van artiesten die samen een dikke line-up vormen. Als je hier geen artiest vind die aansluit op je smaak, dan heb je geen smaak. 

WIZZIQ QUIZ op LOCATIE of ONLINE 

 

Wanneer je er met deze prijs vandoor gaat, mag je jouw familieleden, of collega's of vriendengroep verblijden met een kosteloze WIZZIQ Quiz op locatie of online. That's right, je wint gewoon het entertainment tijdens een familiefeest, bedrijfsuitje of vriendenweekend, wat jij wil. Onze presentator komt deze dag of avond langs en zal een heerlijke quiz presenteren zoals je dat van ons gewend bent. Antwoordkaarten, pennen, fotorondes én presentatie; alles is inclusief!

 

Aanvaarding datum uiteraard in overleg en voor max. 50 gasten. Geldigheid prijs: 24 maanden.

SILENT DISCO by Experience Entertainment

 

Door mee te spelen met de #FU2021Quiz maak je automatisch kans op een Silent Disco tijdens je bedrijfs- of familiefeest, vriendenweekend of verjaardag! Deze rage trekt al een paar jaar over de wereld en dat is terecht! Laat je verrassen door de toffe muziek, speel spellen of ga helemaal op in je eigen kleine bubble.

 

Aanvaarding datum uiteraard in overleg en voor max. 25 gasten. Geldigheid prijs: 24 maanden

3 x SPELLENPAKKET t.w.v. min. €50

 

Twee teams zullen na loting de gelukkige winnaar worden van een spellenpakket met spellen geschikt voor volwassenen. De spellen zullen een mix zijn van spannende, humoristische en intellectueel uitdagende uitgaven van 's werelds beste uitgeverijen. Het derde spellenpakket zal als extra prijs uitgereikt worden tijdens de bonusronde die na middernacht gespeeld wordt. 

Wijnproeverij op 60 meter hoogte (4 pers.)

 

Of je nou al kennis hebt van wijn, of gewoon eens wilt ontdekken welke wijn je nou écht het lekkerst vindt, maak het samen met 3 vrienden, collega's of familieleden mee tijdens deze tegekke wijnproeverij georganiseerd door de Kasteelhoeve, terwijl je geniet van het uitzicht vanuit de welbekende Koperen Hoogte nabij Zwolle.  Je gaat genieten van internationale topwijnen, port en likeur en alles wordt je haarfijn uitgelegd. Twee dingen moet je misschien zelf even vooraf regelen: een beflapje en een BOB..

Crimibox (4x)

 

Afgelopen voorjaar hebben we al een aantal keer een Crimibox mogen weggeven aan een paar zéér enthousiaste teams. De feedback was werkelijk laaiend en dus mogen ze ook tijdens de #FU2020Quiz niet ontbreken in ons prijzenscala! Maar liefst vier teams zullen de avond afsluiten in de wetenschap dat ze weldra een Crimibox zullen ontvangen. Dat is een garantie voor uren puzzelplezier met je vrienden, terwijl je een ingewikkeld dossier tot een goed einde probeert te brengen. Bij het spelen van een crimibox waan je je een aantal uur lang een detective die de zaak van zijn leven moet proberen op te lossen. Sporenonderzoek, getuigenverklaring, verhoren en verbanden leggen, het hoort er allemaal bij. Dus ga er maar eens goed voor zitten!

 

Zolang jullie dat maar niet op vrijdagavonden doen. Dan is het tijd voor de Live! Online Quiz ;)

 

https://shop.crimibox.com/

Terugblik #FU2020QUIZ

De Grote #FU2020 Quiz | Oudejaarsavond 2020

 

Het was een groot succes, de #FU2020 Quiz op Oudejaarsavond 2020! Een kleine 150 teams schoven digitaal aan om samen met WIZZIQ de laatste avond van het jaar door te brengen. En dat maakt ons ontzettend trots.