Na het enorme en bijna overweldigende succes van de 2020 & 2021 edities van onze speciale Oudejaarsavond Quiz, moést er natuurlijk wel een vervolg komen. Ook 2022 kun je weer afsluiten met een enorm leuke online algemene kennis quiz. En net als afgelopen jaar, mag je 'gewoon'  vrienden en familie uitnodigen om naast je plaats te nemen en het gezamenlijk opnemen tegen enkele van de sterkste quizteams van ons land!

 

Stel je team samen en bereid je alvast mentaal voor op een uitdagende, maar ontzettend gezellige quizavond, live te volgen via ons YouTube kanaal. Anders dan de reguliere Live! Online Quiz, betreft het hier een besloten stream en dus zal je na aanschaf van je ticket een link naar de stream ontvangen. Deze link wordt op zijn vroegst in de middag op 31 december verstuurd.

 

De #FU2022Quiz zal gespeeld worden tussen 20:30 en 23:30 op Oudejaarsavond en bestaan uit 7 rondes. Het betreft een Algemene Kennisquiz, dus verwacht vragen over muziek, film, sport, wetenschap, actualiteiten, gaming, mode, rekenen en taal en nog veel meer.

 

Teamtickets zijn vanaf nu beschikbaar. Klik op de ticketlink hieronder! Scroll naar beneden om een overzicht te zien van prijzen!

#FU2022Quiz Teamticket

Dit teamticket is het entreebewijs voor jou en je teamgenoten om mee te spelen tijdens de #FU2022Quiz op Oudjaarsavond 2022. Een link naar de besloten stream ontvang je op zijn vroegst aan het eind van de middag op 31 december.

€ 30,00

Overzicht van prijzen #FU2022Quiz

Weekend Verblijf + Diner Sandaya Camping Parc La Clusure

 

Natuurlijk zijn onze 'long-time friends' van Parc La Clusure in de Belgische Ardennen ook weer van de partij als het gaat om het beschikbaar stellen van een prijs. En wat voor prijs. Je hele quizteam mag een weekend verblijven op het park, waarbij een heerlijk diner in restaurant 'Le Val Jolie' inbegrepen is. Je valt met deze prijs sowieso met je neus in de spreekwoordelijke boter, maar nu nog meer dan voorheen, aangezien ze afgelopen jaar een prachtig nieuw zwemcomplex hebben geopend! Ook nu hoef je enkel mee te spelen met de quiz om kans te maken op deze super toffe prijs!

Avond uit in Theater Den Herd Bladel voor 6 personen

 

Ons kantoor is gevestigd in Bladel en de vrienden van ons plaatselijk Cultureel Centrum zijn zo vriendelijk geweest max. 6 kaarten beschikbaar te stellen voor één van de gelukkige deelnemende teams. Kies met je teamgenoten een voorstelling uit het zeer uitgebreide aanbod en breng in 2023 een enorm gezellige avond door in ons prachtige dorp!

2 Tickets WiSH Outdoor 2023

 

A WEEKEND ADVENTURE AWAITS... <3

Ga met z'n tweeën 'volle sjas' uit je plaat tijdens het WiSh Outdoor festival op het festivalterrein in Beek en Donk. Dit geweldige feestje vindt komend jaar plaats op 30 juni en 1 & 2 juli en je maakt kans op gratis tickets door simpelweg mee te spelen met de FU2022 Quiz, hoe gaaf is dat! Tickets beschikbaar gesteld door We Are Live

 

Driegangendiner + gratis quiz bij Stadscafé Spijker Eindhoven voor 6 personen

 

Als één van de grootste quizaanbieders van Nederland zijn we o.a. iedere mandagavond te vinden met een live quiz in het prachtige Stadscafé Spijker in hartje Eindhoven. Onze quizvrienden daar hebben natuurlijk ook een duit in het prijzenzakje gedaan en een toffe prijs beschikbaar gesteld voor de #FU2022 Quiz. Neem deel aan onze quiz op Oudejaarsavond en maak kans op deze dikke prijs  bestaande uit lekker eten én een live quiz op een maandagavond in 2023, die jullie het beste uitkomt!

4 Tickets Spoorpark Live 2023

 

In hartje Tilburg wordt in juni 2023 een te gek tweedaags festival georganiseerd en door mee te doen aan #FU2022Quiz kun jij 4 tickets winnen om erbij te zijn. De line-up is nog niet bekend, maar voor de 2022 editie stonden nationale en internationale topartiesten gepland. Dat zal in 2023 niet anders zijn!

4 Tickets Paperclip Festival 2023

 

Het meest energieke feestje van 2023 is het Paperclip festival dat gepland staat op 26 augustus van het nieuwe jaar. Ga een dag lang uit je dansplaat op het E3 Strand in het Brabantse Eersel. Festivaller dan dit wordt het niet. Zonder twijfel één van de te gekste prijzen die te winnen zijn tijdens de #FU2022QUIZ!

4 Tickets SMERRIG Zomerweekender

 

Net als de #FU2022QUIZ zoekt dit uitbundige festival de randjes op. Af en toe rauw, maar altijd fijn! Win je deze kaarten, mag je in juli 2023 met drie vrienden of vriendinnen lekker buiten de muzikale lijntjes kleuren en vooral heel veel cultuur snuiven. SMERRIG staat bekend om zijn eclectische mix van artiesten die samen een dikke line-up vormen. Als je hier geen artiest vind die aansluit op je smaak, dan heb je geen smaak. 

WIZZIQ QUIZ op LOCATIE of ONLINE 

 

Wanneer je er met deze prijs vandoor gaat, mag je jouw familieleden, of collega's of vriendengroep verblijden met een kosteloze WIZZIQ Quiz op locatie of online. That's right, je wint gewoon het entertainment tijdens een familiefeest, bedrijfsuitje of vriendenweekend, wat jij wil. Onze presentator komt deze dag of avond langs en zal een heerlijke quiz presenteren zoals je dat van ons gewend bent. Antwoordkaarten, pennen, fotorondes én presentatie; alles is inclusief!

 

Aanvaarding datum uiteraard in overleg en voor max. 50 gasten. Geldigheid prijs: 24 maanden.

SILENT DISCO by Experience Entertainment

 

Door mee te spelen met de #FU2021Quiz maak je automatisch kans op een Silent Disco tijdens je bedrijfs- of familiefeest, vriendenweekend of verjaardag! Deze rage trekt al een paar jaar over de wereld en dat is terecht! Laat je verrassen door de toffe muziek, speel spellen of ga helemaal op in je eigen kleine bubble.

 

Aanvaarding datum uiteraard in overleg en voor max. 25 gasten. Geldigheid prijs: 24 maanden

3 x SPELLENPAKKET t.w.v. min. €50

 

Twee teams zullen na loting de gelukkige winnaar worden van een spellenpakket met spellen geschikt voor volwassenen. De spellen zullen een mix zijn van spannende, humoristische en intellectueel uitdagende uitgaven van 's werelds beste uitgeverijen. Het derde spellenpakket zal als extra prijs uitgereikt worden tijdens de bonusronde die na middernacht gespeeld wordt. 

Terugblik #FU2020QUIZ

De Grote #FU2020 Quiz | Oudejaarsavond 2020

 

Het was een groot succes, de #FU2020 Quiz op Oudejaarsavond 2020! Een kleine 150 teams schoven digitaal aan om samen met WIZZIQ de laatste avond van het jaar door te brengen. En dat maakt ons ontzettend trots.