Dé quiz die iedereen leuk vindt!

Quizzen is hot! Dat is terug te zien in het aantal aanbieders. Maar wat maakt WIZZIQ dan zo bijzonder? De pubquiz of algemene kennis quiz wordt wekelijks in elkaar gezet en behandelt vooral de tegenwoordige tijd. Verwacht dus veel vragen over film, muziek, games, sport, topografie en nieuws van nu. Geen stoffige vragen over de 3e Bondskanselier van Duitsland of de atomaire samenstelling van bauxiet. Maar leuke, hippe vragen, gegoten in een modern interactief quizjasje, dat is waar WIZZIQ voor staat! Dat interactieve karakter komt terug in de manier waarop de quiz wordt aangeboden; met behulp van (bewegend) beeld en geluid.

 

Momenteel is er wekelijks op vrijdagavond een WIZZIQ Pub Quiz bij Grandcafé De Heerlijkheid in Valkenswaard en maandelijks op woensdagavond bij Grandcafé Llamar in Bladel en ook Snookertown in Mierlo-Hout. Verder werkt WIZZIQ nauw samen met groepsaccommodaties en vakantieparken waar de quiz aan de gasten wordt aangeboden. 

 

De WIZZIQ quiz is ook al jaar en dag te vinden op vele (bedrijfs-) feesten en partijen. En dat is eigenlijk heel logisch! Het laagdrempelige en vooral enorm herkenbare karakter van onze speciaal samengestelde quizzen maken WIZZIQ een ideale partner voor uw (bedrijfs-) feest

Quizzen

Dat quizzen een populaire tijdsbesteding is, lijdt geen twijfel. En terecht. Zelf hebben we al menig bedrijfsfeest, familiefeest en zelfs buurtfeest aangedaan met één van onze interactieve quizzen. Daarnaast is WIZZIQ regelmatig op vaste locaties te vinden en kunnen deelnemers simpelweg het betreffende Grand Café binnenlopen om aan te schuiven. Of wat dacht u van een voetbalquiz, genaamd 'De Ballen Verstand'? De première van deze quiz vond zelfs plaats in het PSV-stadion! Bedrijven van internationaal allure hebben de quiz, al dan niet gepresenteerd in het Engels, voorgeschoteld gekregen. En de reacties waren bijna altijd meer dan lovend.

 

Neem hieronder een kijkje bij de mogelijkheden die WIZZIQ kent. Want behalve multinationals, werken we ook graag met kleine bedrijven. Het PSV-stadion is mooi, maar 'De Ballen Verstand' kan ook prima in de kantine van uw plaatselijke v.v. georganiseerd worden. Lijkt er op het eerste gezicht niets van uw gading tussen te zitten? Neem dan contact met ons op. We kunnen op quizgebied bijna alles professioneel voor u verzorgen!

Pubquiz

Wekelijkse op vaste locaties, maar ook leuk voor een bedijfsfeest! Verschillende thema's mogelijk.

Voetbalquiz

Heeft u 'De Ballen Verstand'? Dat komt bij deze quiz prima uit! Een heerlijke, interactieve, voetbalquiz.

Quiz op maat

Liever een 90's quiz. Of een quiz over film? Allemaal mogelijk. Ook gepersonaliseerde vragen passen we naadloos in.