Quiz op uw horeca locatie

Pub quizzen is alleen geen hype meer. Het is al jarenlang hot en er is geen enkele reden om aan te nemen dat dat minder wordt. Logisch ook wel. Mensen vinden het leuk om in een informele setting uitgedaagd te worden. Men hoeft niet fysiek uitgedaagd te worden en er kan prima een biertje en een lekker hapje genuttigd worden. Hoewel er meerdere aanbieders zijn met wie je in zee zou kunnen gaan, geloven wij dat je geen betere partner kunt wensen dan WIZZIQ. Onze quizzen zijn altijd up to date, uitdagend en staan bol van unieke vragen die geen enkele andere aanbieder bedenkt. We spreken tot alle leeftijden en zien bij alle locaties waar we komen, dat deelnemers vaak en graag terugkomen. Daarnaast zijn we bijna volledig zelfredzaam. Soms is het fijn wat ondersteuning te krijgen bij het installeren van de apparatuur, maar daarna regelen we alles zelf. 

 

Een WIZZIQ Quiz kan bijna altijd en overal. Misschien heb je al gelezen dat we onze quizzen graag interactief, dus met beeld- en geluidsfragmenten aanbieden. Indien jouw locatie daarover beschikt, prikken we graag in. Dat scheelt in de kosten en dat is fijn. 

 

Ook nemen we een deel van de promotie op ons. Regelmatige posts op verschillende social media kanalen en een hintsvideo op de dag van de quiz zelf, zullen voor engagement zorgen. Zo zorgen we zelf al dat deelnemers warm lopen voor een quiz in jouw locatie!

 

De kosten voor een WIZZIQ Quiz op jouw locatie vallen echt enorm mee. Een wekelijkse pub quiz kunnen we al wegzetten vanaf €449. En dan is het inschrijfgeld en de extra omzet die een zaal vol quizzers met zich meebrengt gewoon voor jou!

Quiz op uw vakantiepark

De pub quiz en het vakantiepark zijn een fantastische match! Door de jaren heen zijn we al op vele parken uitgenodigd en hebben we de leukste avondvullende quiz mogen aanbieden. Deze quizzen zijn vaak laagdrempelig en vooral gericht op gezelligheid. Onze door de wol geverfde presentatoren weten dan ook als geen ander direct de toon te zetten voor een enorm sfeervolle avond, waar de lach minstens zo belangrijk is als 'het juiste antwoord'.

 

 

Bent u verantwoordelijk voor de invulling van het entertainment op een park? Neem dan vooral contact op en verneem dat de kosten van een avondvullende quiz vaak lager zijn dan bij een live band en er vaak langer door de gasten over wordt na gesproken.

 

Een  pub quiz kunnen we al wegzetten vanaf €599. Dit is inclusief alle benodigde techniek. Boek je in één kalenderjaar 3 quizzen of meer, zakt dit tarief zelfs naar €449!

Een quiz spelen tegen de bekendste quizzers van Nederland!

Sinds april 2024 is WIZZIQ een samenwerking aangegaan met Abel Gilsing en Devrim Aslan. De twee bekendste quizzers van Nederland nu zij al 4 seizoenen op tv te bewonderen zijn als Champions in Beat the Champions. Door deze samenwerking is het nu mogelijk om een quiz tegen, met óf gepresenteerd door één van deze of zelfs beide heren te boeken. 

 

Hoe verhoudt de kennis van uw gasten, medewerkers of collega's zich met deze twee quizkampioenen? Geef uw evenement extra cachet mee door deze heren te boeken!