Presentator Thijs

The Quizmaster
The Quizmaster

Presenteren is iets waar veel mensen niet aan moeten denken. het zweet breekt ze uit bij de gedachte dat ze een massa prangende blikken te woord moeten staan. Voor mij is de gedachte dat ik ooit niet meer met een microfoon in mijn hand op een podium mag staan en alle positieve vibes op me af voel komen een ware gruwel. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik met zoveel regelmaat mijn passie voor het presentatie vak mag tonen! 

 

De laatste jaren presenteer ik vooral veel quizzen en spelshows, maar geef me een microfoon en een opdracht en ik 'lul het wel aan elkaar'.. Heerlijk!

 

 

 

Presentator Martijn

Nergens voel ik mij meer thuis dan op een podium, echt of virtueel, en heb dan ook  al vele presentatieklussen op mijn naam staan. Opdrachtgevers omschrijven me als een vlotte presentator met een fijne babbel. Ik probeer altijd het voltallige publiek bij mijn presentatie te betrekken. Van kindershows tot quizzen voor bedrijven en alles wat er tussen zit; ik voel me altijd comfortabel in het spotlight met een microfoon in mijn hand. Behalve bij een hele hoop quizzen ben ik ook vaak te vinden achter de knoppen bij BredaNu radio, waar ik regelmatig een programma maak. Door al mijn ervaring heb ik door de jaren een flink netwerk opgebouwd. Dit netwerk heeft mij in staat gesteld mijn eigen bedrijf op te richten:

 

www.experience-entertainment.nl

 

Neem gerust eens kijkje op de website, indien u op zoek bent naar DJ's, live zangers, goochelaars en wat dies meer zij.