Presentator Thijs

The Quizmaster
The Quizmaster

Presenteren is iets waar veel mensen niet aan moeten denken. het zweet breekt ze uit bij de gedachte dat ze een massa te woord moeten staan. Voor mij is de gedachte dat ik ooit niet meer met een microfoon in mijn hand op een podium mag staan en alle positieve vibes op me af voel komen juist een gruwel. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik met zoveel regelmaat mijn passie voor het presentatie vak mag tonen! 

 

De laatste jaren presenteer ik vooral veel quizzen en spelshows, maar geef me een microfoon en een opdracht en ik 'lul het wel aan elkaar'.. Heerlijk!  Ik zoek graag het randje op waar mogelijk, maar ben er trots op dat ik een groep als geen ander aanvoel. Ik reageer snel op situaties, beschik over een flinke dosis humor en voel me nergens lekkerder dan op een podium. 

  

Presentator Martijn

Nergens voel ik mij meer thuis dan op een podium, echt of virtueel, en heb dan ook  al vele presentatieklussen op mijn naam staan. Opdrachtgevers omschrijven me als een vlotte presentator met een fijne babbel. Ik probeer altijd het voltallige publiek bij mijn presentatie te betrekken. Van kindershows tot quizzen voor bedrijven en alles wat er tussen zit; ik voel me altijd comfortabel in het spotlight met een microfoon in mijn hand. Behalve bij een hele hoop quizzen ben ik ook vaak te vinden achter de knoppen bij BredaNu radio, waar ik regelmatig een programma maak. Door al mijn ervaring heb ik door de jaren een flink netwerk opgebouwd. Dit netwerk heeft mij in staat gesteld mijn eigen bedrijf op te richten:

 

www.experience-entertainment.nl

 

Neem gerust eens kijkje op de website, indien u op zoek bent naar DJ's, live zangers, goochelaars en wat dies meer zij. 

                                                                

 

 

Presentator Wouter

Ik ben een entertainer in hart en nieren en altijd op zoek naar de juiste manier om een publiek te benaderen en een groep naar mijn hand te zetten. Mijn stijl van presenteren laat zich het best omschrijven als vriendelijk en toegankelijk. 

 

Hoewel ik het heerlijk vind om quizzen te presenteren, sta ik ook graag als acteur op het podium, maak ik graag radio en ben ik één van de oprichters van Animatties BV, waarbinnen ik mij bezig hou met het aansturen van animatieteams, het uitzetten van programmering en werving- en selectie. 

Presentator Bryan

Ik ben een 'mensenmens'. Ik begeef mij graag onder de mensen en zoek, ook wanneer ik aan het presenteren ben, contact met het publiek. Mijn stijl is warm en betrokken, maar ook een slechte woordgrap kan je mij nog weleens op betrappen. Ook zoek ik altijd 'het feest' op. Wanneer ik denk dat een publiek zin heeft even alle remmen los te gooien, hebben ze aan mij een goede.  

Ook ik ben één van de oprichters van Animatties BV, maar ik sta ook nog part time als docent entertainment voor de klas. Dus als ik niet weet hoe het moet..