De WIZZIQ Quiz als bedrijfsfeest

Een klantenbestand waar we trots op zijn! En waarvan een flink aantal jaar op jaar terugkomt voor meer. Dat is wat we na ruim een decennium quizzen maken en presenteren, bereikt hebben. Van familiebedrijven tot multinationals, we hebben ze allemaal al eens of vaker een quiz mogen presenteren. Vaak krijgen we carte blanche en verzorgen we een quiz van 1,5 - 2,5 uur vol humor, oh ja momenten  en leuke, uitdagende vragen. En soms zelfs met vragen die op maat geschreven zijn voor het bedrijf zelf. Want ook dat is waar we bij WIZZIQ trots op zijn. Wij bedenken veelal unieke en buitengewoon creatieve vragen en niet generieke en opgekochte standaard vragen zoals je vaak tegenkomt. 

 

Van 20 personen in een bedrijfskantine tot 2500 uitzinnige quizzers in een poppodium, we hebben het allemaal al eens meegemaakt. Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. 

 

Een WIZZIQ quiz op locatie is al mogelijk voor slechts €749!

Live of Online?

Behalve de mogelijkheid om een Live Quiz te boeken voor uw bedrijfsfeest, is het tegenwoordig ook mogelijk om een te gekke Online Quiz te boeken. Vanuit onze eigen studio, zal de livestream via een besloten link naar u en uw medewerkers of collega's gestreamd worden. Indien gewenst is er zelfs de mogelijkheid om via een van onze partners een borrelbox en/of drankenpakket te laten bezorgen, om het geheel nóg feestelijker te maken. Neem contact op via het contactformulier, door een mail te sturen naar info@wizziq.nl of door te bellen naar: 06-15830437.

 

De WIZZIQ Quiz voor bedrijven is al te boeken vanaf €749!

De WIZZIQ Quiz is sinds jaar en dag te vinden op vele (bedrijfs-) feesten en partijen. En dat is eigenlijk heel logisch! Het laagdrempelige en vooral enorm herkenbare karakter van onze speciaal samengestelde quizzen maken WIZZIQ een ideale partner voor uw (bedrijfs-)feest.

 

Quiz mogelijkheden

Dat quizzen een populaire tijdsbesteding is, lijdt geen twijfel. En terecht. Zelf hebben we al menig bedrijfsfeest, familiefeest en zelfs buurtfeest aangedaan met één van onze interactieve quizzen. Daarnaast is WIZZIQ regelmatig op vaste locaties te vinden en kunnen deelnemers simpelweg het betreffende Grand Café binnenlopen om aan te schuiven. Of wat dacht u van een voetbalquiz, genaamd 'De Ballen Verstand'? De première van deze quiz vond zelfs plaats in het PSV-stadion! Bedrijven van internationaal allure hebben de quiz, al dan niet gepresenteerd in het Engels, voorgeschoteld gekregen. En de reacties waren bijna altijd meer dan lovend.

 

Neem hieronder een kijkje bij de mogelijkheden die WIZZIQ kent. Want behalve multinationals, werken we ook graag met kleine bedrijven. Het PSV-stadion is mooi, maar 'De Ballen Verstand' kan ook prima in de kantine van uw plaatselijke v.v. georganiseerd worden. Lijkt er op het eerste gezicht niets van uw gading tussen te zitten? Neem dan contact met ons op. We kunnen op quizgebied bijna alles professioneel voor u verzorgen!

Pubquiz

Wekelijkse op vaste locaties, maar ook leuk voor een bedijfsfeest! Verschillende thema's mogelijk.

 

Voetbalquiz

Heeft u 'De Ballen Verstand'? Dat komt bij deze quiz prima uit! Een heerlijke, interactieve, voetbalquiz.

 

Quiz op maat

Liever een 90's quiz. Of een quiz over film? Allemaal mogelijk. Ook gepersonaliseerde vragen passen we naadloos in.


Deze bedrijven behoren inmiddels tot de klantenkring

We hebben het genoegen gehad om door de jaren heen al heel wat bedrijfsfeesten te mogen invullen met een quiz. Hier een kleine selectie van bedrijven die een WIZZIQ Quiz hebben gespeeld.