Online Quiz Hoeksche Waard

Hoeksche Waard

Inwoners van maar liefst 10 dorpen in de Hoeksche Waard hebben de kans om lokaal deel te nemen aan reeks van 6 pub quizzen. De eerste 5 vinden plaats in alle 10 dorpen tegelijk. De 6e, de Grande Finale, vindt plaats op één nader te bepalen locatie op 20 april 2024. De 2 beste teams van iedere locatie over de eerste 5 quizzen plaatsen zich voor deze finale. Koop alvast je ticket op: 

www.bonadea.online/hoeksche-waard

Online op locatie

Per locatie komen lokale quizzers samen om het in teamvorm op te nemen tegen de andere aanwezige teams. De quiz zal op iedere van de 10 locaties gestreamd worden via YouTube en wordt op alle 10 locaties tegelijkertijd gespeeld. 

Grote Live Finale

De Grande Finale zal live, op locatie, door quizmaster Thijs gepresenteerd worden. Hoewel er op alle avonden mooie prijzen te winnen zijn, wil je voor de écht grote prijzen graag een stoeltje hebben tijdens de finale. Dus zorg dat je er tijdens alle 5 voorgaande quizzen bij bent om je kans op een plek in de finale te waarborgen!


Eerste Online Quiz groot succes!

De eerste van een reeks van 5 Online Pub Quizzen voor de inwoners van de Hoeksche Waard was een te gekke beleving! Hoewel het bijna 'raar' was om weer vanuit onze eigen studio te presenteren, was het tegelijkertijd heel fijn dat er volop gecommuniceerd werd tussen de locaties, de vrienden Brenda en Dennis van Stichting Bonadea en onszelf, waardoor het een ware geoliede machine was!

 

De deelnemers hebben aangegeven ook volop genoten te hebben en toegezegd er de volgende editie, op zaterdag 18 november, zeker weer bij te zijn!

 

Wil je ook graag meedoen, dat kan! Koop alvast je teamticket via onderstaande link:

 

https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/Overview/F2B41C3B5F6910B6D9675222BAE8E498

 

En weet, de 4 beste resultaten over de 5 quizzen kunnen je zomaar een plaats bij de Grande Finale in april '24 opleveren, dus heb je de eerste quiz gemist, is er zeker nog geen man overboord.