Door de jaren heen hebben we een aantal shows ontwikkeld voor Parc La Clusure, een ***** vakantiepark in de Belgische Ardennen. Dit park staat bekend om zijn vooruitstrevendheid op het gebied van entertainment in het camping segment. De shows die door de jaren heen door ons zijn ontwikkeld kunnen ook op uw vakantiepark of recreatie opleiding een centrale plek krijgen. Op welke manier de shows aangeleverd worden is aan u. U kunt enkel het volledige script aanschaffen met daarbij indien gewenst advies op afstand. Maar ook een volledig aan uw park en team aangepast script behoort tot de mogelijkheden, waarbij het zelfs mogelijk is om ons voor een aantal dagen naar uw bedrijf te laten komen om de repetities op te zetten. Kortom, maatwerk.

 

Kijk eens naar de hieronder geplaatste foto's en video's en laat u enthousiasmeren. 

SPELSHOW: VAKANTIEJACHT!

Vakantiejacht is na 4 jaar ontegenzeggelijk mijn paradepaardje op het gebied van spelshows. Zonder teveel weg te willen of kunnen geven, kan ik het volgende wel kwijt: het is een 1,5-2,5 uur durend spektakel dat bol staat van de humor, gegarandeerd leidt tot nagelbijten en waar nog dagen over wordt nagepraat door zowel deelnemers als  publiek. Het is bij uitstek geschikt voor vakantieparken en ook met dit publiek in gedachte ontwikkeld. Over publiek gesproken; daar zit er doorgaans een hoop van. Vakantiejacht bijt zich in de kijkers en deelnemers vast en laat niet meer los!

 

De kracht van de show zit 'm  in de spelelementen en natuurlijk de presentatie. De spelelementen zorgen voor een dynamische opbouw richting de grote finale, de presentatie biedt veel ruimte voor humor maar moet tegelijkertijd ook strak zijn. 

 

Het format van de show stelt het gehele publiek in staat om gedurende de eerste rondes van het spel mee te spelen, iets wat Vakantiejacht ongekend interactief maakt. Letterlijk alle publieksleden (vaak vanaf een bepaalde leeftijd) mogen meespelen met het spel en maken daadwerkelijk kans op de hoofdprijs: een vakantie. 

 

Nogmaals, ik kan hier niet teveel uit de doeken doen, want goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen. Maar als u degene bent die op het vakantiepark waar u werkzaam bent mag bepalen welke spelshows op het recreatieprogramma komen, zorg dan dat u contact met ons opneemt..

MEDIA 'VAKANTIEJACHT'

MEDIA 'THE TRIBUTE SHOW'

MEDIA 'SUMMER OF ROCK'

COMING SOON: SO 90s! (new show)